downwards-arrow-key

Heya on helppo ottaa käyttöön. Kirjaudut Facebook-tunnuksilla ja profiilisi luodaan automaattisesti. Oletuskuvana käytetään profiilikuvaasi, mutta voit vaihtaa kuvasi nopeasti. Voit piilottaa profiilisi ja palata myöhemmin uudestaan. Tilin voi myös poistaa milloin vain.

Heya on 100% ilmainen.

Katso kuka tykkää
sinusta.

Selaa rauhassa sinusta
tykänneitä.

Kun tykkäät takaisin,
voitte keskustella.

Yli miljoona lähetettyä viestiä.

Yli 50 000 latausta Suomessa.

Tuhansia käyttäjiä päivittäin.

Kokemuksia

Lilyn toimitus kokeili Heyaa. Lue kokemuksista täältä.

Sinkkublokkaaja ja kirjailija Henriikka Rönkkönen testasi Heyaa. Katso video.

Lue millaista palautetta käyttäjämme ovat antaneet. Lue tästä.

Heya on
saatavilla
iPhonelle sekä
Androidille

Usein kysytyt

Tykätty käyttäjä saa välittömästi tiedon (notifikaation) siitä, että sinä olet painanut hänen kohdallaan sydäntä. Hän näkee tykkäyksesi myös ”Ilmoitukset”-osiossa. Näin kiinnostuksesi kohde saa tietää heti, että haluaisit tutustua paremmin. Vasta, kun hän tykkää sinusta takaisin, syntyy yhteys ja voitte alkaa keskustelemaan.

Kun painat X-painiketta, hylkäät eli skippaat käyttäjän. Kyseinen käyttäjä ei saa tästä ilmoitusta, ja hänet poistetaan kokonaan kiinnostuksesi kohteista. Myöskään sinä et tule näkymään hänen ”Selaa käyttäjiä”-listallaan.

Kun joku on painanut sydäntä kohdallasi, saat "Someone likes you"-notifikaation. Tämän jälkeen voit katsoa ”Ilmoitukset”-osiosta, kenestä on kyse. Voit itse päättää, tykkäätkö takaisin vai et. Tykkääminen avaa keskusteluyhteyden kyseisen henkilön kanssa. Jos painat rastia, henkilö ei saa tästä ilmoitusta, mutta hänen profiilinsa häviää listaltasi.

Kummankin osapuolen täytyy tykätä toisistaan ennen kuin keskusteluyhteys eli chat aukeaa. Kun yhteys (It´s a Match) on syntynyt, löydät uuden henkilön ”Viestit”-osiosta ja voit alkaa keskustelemaan hänen kanssaan.

Voit rajoittaa notifikaatioiden määrää profiilisi asetuksista monella eri tavalla. Voit esimerkiksi rajata käyttäjiä iän ja etäisyyden mukaan. Jos valitset ikäryhmän 18-25, näyt vain kyseisen ikäryhmän käyttäjille ja saat tykkäyksiä vain tämän ryhmän henkilöiltä. Skippaaminen (rastin painaminen) on myös tehokas tapa rajoittaa notifikaatioiden määrää. Kun skippaat käyttäjiä, he eivät voi myöskään lähettää sinulle tykkäyksiä, jolloin ilmoitusten määrä vähenee. Voit myös laittaa notifikaatiot kokonaan pois päältä profiilisi asetuksista. Kun laitat ne pois, et saa ollenkaan ilmoituksia tykkäyksistä tai muiden lähettämistä chat-viesteistä.

Voit poistaa henkilön kokonaan blokkaamalla hänet. Käyttäjä blokataan seuraavalla tavalla: 1. Mene ”Viestit”-osioon. 2. Liu´uta sormea näytöllä vasemmalle kyseisen käyttäjän kohdalla (iPhone) tai paina oikean reunan painiketta (Android), jolloin aukeaa valikko ”Blokkaa” ja ”Hiljennä”. 3. Paina ”Blokkaa”. 4. Käyttäjä ei näy enää sinulle etkä sinä hänelle. Toimintoa ei voi perua.

Facebookin profiilikuvastasi tulee automaattisesti myös Heyan profiilikuva. Voit vaihtaa ja lisätä kuvia Heyan profiiliasetuksista. Mene valikon kautta omaan profiiliisi. 1. Valitse kohta ”Kuvasi”. 2. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa ”Lisää”-painiketta. 3. Voit valita Facebookkiin lataamistasi eri kansioista uusia kuvia. 4. Valitse sopiva kuva. Voit halutessasi rajata ja zoomata sitä. Paina lopuksi ”Rajaa” ja kuva latautuu ”Kuvasi”-osioon.

1.Valitse lataamistasi kuvista se, jonka haluat profiilikuvaksi, ja paina kuvan alareunassa olevaa ”Muuta profiilikuvaksi”-painiketta. 2.Tämän jälkeen valittu kuva muuttuu profiilikuvaksi.

1. Mene ”Kuvasi”-osioon, valitse kuva, jonka haluat poistaa ja paina vasemmassa alareunassa olevaa ”Poista”-painiketta. 2. Profiilikuvaa ei voi suoraan poistaa, vaan sinun täytyy ensin tehdä jostakin toisesta kuvasta profiilikuvasi. Sen jälkeen valitse uudestaan vanha profiilikuva ja paina vasemmassa alalaidassa olevaa ”Poista”-painiketta.

Löydät poista tili painikkeen asetukset sivun alareunasta. Tilin poisto hävittää profiilisi kokonaan sovelluksesta.

Valitettavasti tällä hetkellä vain täysi-ikäiset voivat käyttää Heyaa.

Kyllä, sillä Heya ei voi muuten löytää muita käyttäjiä läheltäsi. Sinun kannattaa myös sallia Heyan käyttää ”Käytä sijaintiani taustalla” ominaisuutta. Heyan sijaintipalvelut eivät kuluta puhelimesi akkua eikä tarkkaa sijaintiasi näytetä ikinä kenellekkään.

Ei. Heya ei koskaan ilmoita mitään Facebookissasi eivätkä Facebook-kaverisi tiedä, että käytät Heyaa. Käytät Facebook-tunnuksiasi ainoastaan sisäänkirjautumiseen ja kuvien lataamiseen. Tämä estää feikkiprofiilien syntymisen.

Sinulla täytyy olla Facebook-tili, jotta voit käyttää Heyaa. Facebook-kirjautumisen avulla estämme huijausprofiileja sekä huijauskuvia. Facebook-tietojen avulla pystymme luomaan paremman käyttökokemuksen ja löytämään sopivia kumppaneita.

Heya käyttää profiilisi luomiseen ainoastaan perustietojasi: etunimeä, ikää, työ- ja koulutushistoriaa sekä sivuja, joista tykkäät. Haluamme varjella käyttäjiemme yksityisyyttä, ja sen takia emme ikinä käytä henkilökohtaisia tarkkoja tietojasi, kuten sukunimeäsi tai Facebook-aikajanasi tietoja. Facebookin tykkäys-tietojen avulla pystymme luomaan paremman käyttökokemuksen ja löytämään sinulle sopivia kumppaneita. Heya on seuranhakusovellus, ja mitä enemmän yhdistäviä tekijöitä löytyy, sitä paremmin Heya toimii ja pystymme näyttämään sinulle sopivia ehdokkaita.

Mene valikon kautta profiiliisi. 1. Paina valikosta kohtaa ”Tietoja minusta”. 2. Kirjoita kuvaus itsestäsi ja paina lopuksi oikeasta yläkulmasta ”Tallenna”. 3. Voit muokata kuvaustasi ja tallentaa uuden version, tai tarvittaessa peruuttaa muokkauksen ”Peruuta”-painikkeesta.

Mene valikon kautta omaan profiiliisi. 1. Paina valikosta kohtaa ”Koulutus”. 2. Kirjoita uusi kuvaus koulutuksestasi ja paina lopuksi oikeasta yläkulmasta ”Tallenna”. 3. Voit muokata kuvaustasi ja tallentaa uuden muokatun version, tai tarvittaessa peruuttaa muokkauksen ”Peruuta”-painikkeesta.

Heya hakee ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä kaikki perustietosi (esim. ikä, nimi, sukupuoli) Facebook profiilistasi. Jos sinulla näkyy jostain syystä vääriä tietoja näissä, niin voit muuttaa tietosi vain Facebookin kautta. - Kirjaudu Facebookkiin ja päivitä sinne oikeat tietosi - Tämän jälkeen avaa Heya ja poista Heya käyttäjätilisi profiilisivun alimmaisena löytyvästä ”Poista tili” painikkeesta - Tämän jälkeen kirjaudu uudestaan Heyaan ja uudet tietosi kirjautuvat profiiliisi. HUOM! Huomioithan, että jos poistat käyttäjätilisi, niin kaikki tietosi, kuvasi, matchisi ja heidän kanssa käymäsi keskustelut tuhoutuvat. Kehitämme parhaillaan tietojen helpompaan päivittämiseen Facebook päivitys painiketta, jonka jälkeen tiedot voit päivittää ilman, että muut tietosi poistuvat.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä missä tahansa asiassa - palvelemme Suomeksi ja englanniksi
Vastaamme vuorokauden kuluessa arkipäivisin.
support@getheya.com

Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa

Heya / WHM Innovations Oy
Kalevankatu 4
00100 Helsinki